Kotinäkymä

Näet seuraamiesi henkilöiden ja yritysten tekemät tekemät videot. Lisäksi kun pyyhkäiset kotinäkymän näyttöä ylöspäin näet seuraamiesi kokoelmien uusimmat videot. Voit tehdä kotinäkymän videoista suoraan ostoksia ja jakaa niitä muihin kanaviin.

Explore -näkymä

Tässä näkymässä voit etsiä hakusanojen avulla sinua kiinnostavia videoita, käyttäjiä, kokoelmia tai tuotteita. Seuraa haluamiasi asioita ja teet Linktiosta itsesi näköisen!

Haaste -näkymä

Tässä näkymässä ovat yritysten tekemät sisältöhaasteet, joihin tuotteiden omistajat voivat kuvata videovastauksen. Näet kaikki haasteisiin tulleet vastaukset ja voit äänestää mielestäsi parasta videoita. Parhaat videot saavat enemmän näkyvyyttä Linktio sovelluksessa ja äänestyksen tarkoituksena on parantaa sovelluksen käyttökokemusta.

Ilmoitukset -näkymä

Tässä näkymässä näet sinua koskevat ilmoitukset.

Profiili -näkymä

Tässä näkymässä on tekemäsi videot eli Linktiot, haasteet,joihin olet osallistunut, tilauksesi sekä transaktiot. Lisäksi profiilisivulla näkyy seuraajasi sekä sinun seuraamasi käyttäjät.