Tuotteiden lisäys tapahtuu videon kuvauksen jälkeen. Kun olet kuvannut videon klikkaa kuvausnäkymän oikeassa alakulmassa olevaa ympyrän sisällä olevaa ">" -symbolia. Siirryt näkymään, josssa näet kaikki tuotteet listattuna, jotka liittyvät haasteeseen johon olet vastaamassa.

Valitse klikkaamalla ne tuotteet, jotka esittelit äsken kuvaamallisi videolla. Valitsemasi tuotteet ovat nyt muiden ostettavissa kuvaamastasi videosta.