Voit luoda sisältöä eli lyhyitä enintään 30 sekunnin tuotevideoita Linktioon kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

1. Vastaamalla yritysten sisältöhaasteisiin

• Siirry Linktion alavalikossa "Haaste" -näkymään. Näkymä löytyy alavalikon keskimmäisenä ja tunnistat sen kahdesta osittain päällekkäisestä neliöstä.
  • Näet "Haaste" -näkymässä näet yritysten aktiiviset haasteet, joihin voit vastata videolla, mikäli omistat haasteissa pyydettyjä tuotteita.
  • Vastaa haasteeseen painamalla "haaste" -näkymän oikeassa yläkylmalmassa olevaa "kamera" -symbolia ja kuvaa video
  • Aloitat videon kuvaus painamalla pohjassa pyöreää videokameran symbolia. Videon kuvaus loppuu kun otat sormesi irti painikkeesta.

2. Etsimällä tuotteita, jotka omistat

• Siirry "Explore" -näkymään, jonka tunnistat Linktion alavalikon suurennuslasi symbolista.
  • Valitse "Explore" -näkymän yläreunasta "Products" -välilehti ja kirjoita tuotteen nimi, jota etsit
  • Valitse tuote ja kuvaa siitä video klikkaamalla kamera symbolia