Voit lopettaa henkilön tai yrityksen seuraamisen seuraavalla tavalla:

1. Siirry kyseisen henkilön tai yrityksen profiilisivulle, jota et halua enää seurata.

2. Klikkaa profiilissa olevaa "Unfollow" -painiketta ja lopetat henkilön/yrityksen seuraamisen.

Lisäksi voit lopettaa henkilön tai yrityksen seuraamisen klikkaamalla heidän tekemän Linktion kohdalla näkyvää kolmea pistettä. Alapuolelle avautuu valikko, klikkaa "user" -painiketta henkilön tai yrityksen kohdalla, jota et halua enää seurata.

Henkilöt tai yritykset eivät saa ilmoitusta, että lopetit heidän seuraamisen. Voit aloittaa seuraamaan heitä uudestaan klikkaamalla heidän profiilissa näkyvää "Follow" -painiketta.