Voit seurata kokoelmia siirtymällä Linktio-sovelluksen alavalikosta kohtaan "suurennuslasi". Klikkaa tämän sivun ylälaidan valikosta kohtaa "Collections" ja kirjoita hakukenttään haluamiasi hakusanat esim. "festarit". Alapuolelle avautuvat hakusanoja vastaat tulokset kokoelmista.

Klikkaa haluamasi kokoelman kohdalla olevaa "Sydän" -merkkiä ja aloitat kokoelman seuraamisen.

Lisäksi voit aina jokaisen Linktion kohdalla klikata kolmea pistettä, mistä avautuu valikko alapuolle. Klikkaamalla "Collection" -painiketta aloitat kyseisen kokoelman seuraamisen.

Seuraamasi kokoelmat näkyvät omassa kotinäkymässäsi, kun pyyhkäiset näytöllä kerran ylöspäin.