Voit seurata yrityksiä siirtymällä Linktio-sovelluksen alavalikosta kohtaan "suurennuslasi". Klikkaa tämän sivun ylälaidan valikosta kohtaa "People" ja kirjoita hakukenttään yrityksen nimi. Painamalla hakutuloksista yrityksen nimeä, siirryt hänen profiilisivulle, josta voit painaa "Follow" -painiketta seurataksesi kyseistä yritystä.

Lisäksi voit helposti aloittaa seuraamaan sinua kiinnostavaa yritystä, kun olet tuotesivulla. Tuotesivulla keskellä yläreunaa on kohta "In app seller" ja alapuolle lukee yrityksen nimi. Klikkaamalla yrityksen nimeä pääset heidän profiilisivulle, josta voit alkaa seuraamaan yritystä klikkaamalla "follow" -painiketta.

Huom! Saat seuraamisesi yritysten tekemät uudet Linktiot suoraan kotinäkymääsi.