Voit seurata toisia henkilöitä siirtymällä Linktio-sovelluksen alavalikosta kohtaan "suurennuslasi". Klikkaa tämän sivun ylälaidan valikosta kohtaa "People" ja kirjoita hakukenttään henkilön nimi. Painamalla hakutuloksista henkilön nimeä, siirryt hänen profiilisivulle, josta voit painaa "Follow" -painiketta seurataksesi kyseistä henkilöä.

Voit myös seurata henkilöitä helposti, kun näet sinua kiinnostavan henkilön tekemän Linktion eli tuotevideon. Paina videon nimen vieressä olevaa kolme pistettä. Alle avautuu valikko, josta löydät "Follow" -painikkeen. Klikkaa painiketta ja seuraat kyseistä henkilöä.

Huom! Näet seuraamiesi henkilöiden tekemät uudet videot aina omalla kotinäkymäsivulla.