Voit ostaa kaikki Linktiossa myytävät tuotteet helposti suoraan sovelluksessa siirtymättä tuotteiden myyjien omiin verkkokauppoihin. Tuotteet ostetaan toisten käyttäjien tekemistä videoista seuraavasti:

1. Valitse ja katso sinua kiinnostava video
  2. Voit siirtyä tuotevalinta jo videon katsomisen aikana klikkaamalla "Buy" -nappulaa. Voit myös pysäyttää eli laittaa videon "Pauselle" painamalla näyttöä ja näet videossa olevat tuotteet.
  3. Videon loputtua näet automaattisesti, mitkä tuotteet videolla oli esitelty ja voit klikata haluamaasi tuotetta ja siirryt tuotevalintasivulle.
  4. Tuotevalintasivulla näet infoa tuotteista, hinnan sekä toimitus- ja palautusehdot.
  5. Tee mahdolliset valinnat esim. koko tai väri ja lisää tuote ostoskoriin sivun alareunassa olevasta ostoskori -painikkeesta.
  6. Ostoskori sivulla sinun tulee täyttää osoite- ja maksutiedot, kun teet ostoksia Linktiossa ensimmäistä kertaa. Jatkossa Linktio muistaa tietosi, vaikka ostat tuotteita eri yrityksiltä.